konyhagaleria.hu

Ingyenes kiszállítás Szolnok egész területén!

Válaszd ki

A KONYHÁD STÍLUSÁT!

Hogyan dolgozunk?

Egyedi tervezés, tanácsadás

3d fotorealisztikus látványtervezés

Díjtalan helyszíni felmérés megrendelés esetén

Szállítás

HELYSZÍNI BESZERELÉS

Modern minimál konyhák

Törekszünk az egyszerűségre, minimális dekorációs elemet használunk. Sokféle fényes és matt anyagot választhatsz, előnyben részesítve a sima felületeket , amelyeket könnyű karbantartani és tisztítani. Általában három színt használunk: egy elsődleges egy másodlagos és egy kiegészítő színt.

Modern vintage konyhák

1920-1975 körül lőhető be az a stílus, amit most vintidzsnek nevezünk. A vintage stílus nem harsány, hanem pasztellszínű, rózsamintás ,romantikus , nosztalgikus, minőségi patinás.

Közös jellemzőjük még az edények, lábasok, serpenyők stílusos tárolása. Ezekben a konyhákban az edények nem kerülnek feltétlenül a konyhaszekrény mélyére. Sokkal inkább a konyha ékesítői, dekorációként szolgálnak, amellett természetesen, hogy használati tárgyak is. Viszont némelyik olyan szép, hogy kár lenne elrejteni.

Klasszikus konyhák

A klasszikus konyha örök és időtálló.

A 80-as, 90 évek divatjaként megkedvelt klasszikus konyha melegséget sugároz a jellegzetesen barna frontjaival. Ez a típusú konyha megtartotta sikerét és új irányzatokat bevonva most is kedvelt.

A klasszikus konyha jellemzői: keretes szerkezet, mart frontok elsősorban fából, vagy festett MDF anyagból. A sötét vagy világos színű díszítőelemeknek, fogantyúknak, fiókoknak domináns szerep jut. Jellemzőek a konyhaszekrény frontjába épített átlátszó vagy opál üvegek.

Vidéki stílusú konyhák

Ha vidéki stílusú konyhát szeretnénk, akkor nem muszáj búbos kemencét építeni, elég a modern konyhát kiegészíteni a tájegységre jellemző elemekkel.

Ilyenek lehetnek a szőttesek, virágos népi hímzéses függönyök, terítők, természetes faburkolatok, népi cserépedények, festett bútorok, kő- vagy keményfa padló, gerendás mennyezet.

Ajtófrontok

Válaszd ki az ajtófrontot a konyhádra!

Laminált bútorlap

Kínálatunkban az Egger, a Kaindl, a Falco ,a Kronospan több száz színéből választhat.

MDF FÓLIÁS FRONTOK​

Közel 100 színből választhat fóliás ajtófrontjaink közül, amik jól tisztántarhatóak, látványosak és minden stílushoz igazodnak.​

Festett MDF

Számtalan variációban elkészíthetőek, a minimalista egyszerűtől a legmerészebb variánsokig. Nem csak a felület, de a szín is szabadon választható, így igazán egyedi tervezésekben is gondolkodhat.

SZUPERMATT FRONTOK​

A matt fafelületek örök szépségét jeleníti meg. Ujjlenyomat taszító hatásúak, ami különösen előnyös a sötét felületetek ápolásánál és tisztán tartásánál.​

AKRIL FRONTOK​

Tükörfényes vagy matt felületűek és remekül kombinálhatóak fa elemekkel. Karcállóak, könnyen tisztíthatóak, ellenállnak gőznek és párának, és magas ütés és kopásállóságuk.

Tömörfa frontok

A Pfiffer 100 % tömörfa ajtófrontjai biztosítják a magas minőséget. Termékcsaládjai a tölgy, cseresznye, fekete diófa felületekkel kellemes környezetet teremtenek otthonában.

Kiegészítők

Több száz konyhai munkalap

Hátfalpanelek

Bútorfogók

Díszítő elemek / kiegészítők

Praktikus megoldások

BLUM felnyíló vasalatok

BLUM fiókrendszerek

Kihúzós vasalatok

Kesseböhmer sarokmechanikák

Szelektív hulladékgyűjtők: Hailo, Blum, Franke

Beépített világítások

Pultba építhető konnektorok

Fali rendszerezők

Látogass el

Bemutató termünkbe!

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Bővebben